Служебен министър коментира актуални теми у нас.Сезонът, макар и кратък, ще

...
Служебен министър коментира актуални теми у нас.Сезонът, макар и кратък, ще
Коментари Харесай

Министър Димитров: Фалитите са непрекъснат процес

Служебен министър разяснява настоящи теми у нас.

Сезонът, въпреки и къс, ще е по-добър от миналогодишния и с лек спад по отношение на този през 2019 година Това съобщи е ефира на Нова телевизия Илин Димитров, длъжностен министър на турзима.

Димитров открои три казуса, с които министерството ще се бори в границите на този сезон. На първо място той акцентира, че заради пандемията от ковид, туристическият сезон протича по по-специфичен метод и хората би трябвало да са внимателни. На второ място служебният министър на туризма постави казуса с програмата за украински бежанци у нас. „ Трябва да се заплатят на всички хотели средствата, които са отпуснати.

Имахме доста забавяния, имахме на 500 тъжби ”, каза Илин Димитров. Той увери, че множеството от тях са обработени и в границите на идната седмица компенсациите за хотелиерите ще бъдат изплатени. Третият приоритет, който Министерството на туризма си е сложило, е категоризацията на хотели у нас.

Димитров прикани българските туристи да посещават родното Черноморие като показа, че в ход е акция, която цели да удължи сезона и да върне у нас както българските, по този начин и туристите от прилежащи нам страни – Гърция, Турция, Румъния, Сърбия, Северна Македония, написа Novini.bg.

Фалитите са непрестанен развой. Това сподели министърът, запитан дали чака такива през зимния сезон, поради високата цена на синьото гориво у нас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР